PingPong.gif
Home

Voorjaarscompetitie 2012




Team 1 Team 2 Team 3 Team 4

programma team 1 voorjaar 2012 programma team 2 voorjaar 2012 programma team 3 voorjaar 2012 programma team 4 voorjaar 2012

Teamindeling Voorjaar 2012


Persoonlijkeresultaten_voorjaar2012






Team 1 (2e klasse )

van links naar rechts op de foto:
John Nijhof
Ronald van Amersfoort
Rob van Sloten

Home


2e klasse - Poule G
Holten 1 10 - 65
Gorssel 1 10 - 62
Warnsveld 1 10 - 60
De Spinners 1 10 - 52
De Toekomst 5 10 - 38
De Brug 6 10 - 23











16 april 2012 De Toekomst 5 - Warnsveld 1 Uitslag 3 - 7



Warnsveld sluit de competitie af met een 7 - 3 uitoverwinning bij de Toekomst uit Lochem. Johan Nijhof won opnieuw op overtuigende wijze zijn drie partijen. Door deze overwinningen komt hij net op een persoonlijke score van 80 procent, hetgeen een prachtige score is in de 2e klasse.
Ronald van Amersfoort begon slecht tegen Sjako Beekman, hij kon niet in zijn spel komen en de partij was dan ook snel afgelopen, 3 - 0 voor Sjako. Hoewel nog steeds niet best speelend wist Ronald de overige 2 partijen wel te winnen.
Rob van Sloten begon met een overtuigende overwinning tegen Ronald van Mourik, hij wist zelfs een set met 11 - 0 te winnen.
Tegen Sjako speelde Rob goed maar kon niet de gehele wedstijd het geduld opbrengen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, Sjako wist uiteindelijk met 3 - 1 te winnen. Rob won nog wel zijn laatste partij van Jan Schoolderman. Doordat het dubbel door de Warnsvelders werd verloren werd het een 7 - 3 overwinning.

In de najaarscompetitie zullen de Warnsvelders opnieuw uitkomen in de 2e klasse Oost.

2 april 2012 Warnsveld 1 - Holten 1 Uitslag 4 - 6



Fred Hulleman een maatje te groot voor Warnsveld

Was door Warnsveld al ingecalculeerd dat Fred Hulleman een maatje te groot zou zijn echter tegen zijn broer Ron werden kansen ingeschat.
Ron Hulleman werkte echter niet mee en speelde zijn beste wedstrijden van het seizoen. John Nijhof, toch echt in vorm, wist maar ter nauwer nood in de 5 set de zege veilig te stellen. Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten verloren van Ron in 4 sets.
Ronald van Amersfoort wist nog wel van Nico Valk te winnen maar Rob van Sloten, die goed speelde tegen Nico, kon de druk in 5e set ineens niet meer aan en verloor deze geheel onnodig.
De dubbel werd door John en Ronald in winst omgezet wat een eindscore van 4 - 6 in het voordeel van Holten opleverde.
Door dit resultaat gaan Holten en Gorssel strijden voor het kampioenschap.
Warnsveld bezet een keurige 3e plaats en heeft zijn positie in de 2e klasse hiermee weer veilig gesteld voor de najaarscompetitie.

28 maart 2012 De Spinners 1 - Warnsveld 1 Uitslag 4 - 6



De Meester op dreef....

John Nijhof (de Meester) benadrukte deze avond weer eens dat hij momenteel in grootse vorm verkeerd.
Zijn temperament volle karakter combineerde hij met een uitgekiende speelstijl die de tegenstanders volledig het nakijken gaf. Zelfs Peter Leurink, toch één van de betere spelers in de klasse, wist totaal niet waar hij het moest zoeken.
Peter wist dat hij moest aanvallen tegen John maar tijdens de partij raakte hij volledig gedesillusioneerd omdat John overal antwoord op had.
Ronald van Amersfoort moet deze competitie veel meer moeite doen om zijn partijen te winnen. Lukte dit nog wel tegen Aart Schurink en Wilfred Hanekamp maar in Peter Leurink moest hij zijn meerder erkennen.
Rob van Sloten kwam er tegen deze tegenstanders niet echt aan te pas, de top van de 2e klasse is duidelijk een maatje te hoog voor hem. Rob moet zijn partijen pakken tegen de mindere goden in de klasse en dat heeft hij tot nu toe keurig gedaan.
John en Ronald wonnen redelijk eenvoudig ook de dubbel waardoor Warnsveld met een mooie en verdiende 6 - 4 overwinning naar huis ging.

19 maart 2012 Warnsveld 1 - Gorssel 1 Uitslag 4 - 6



Gorssel opnieuw te sterk voor Warnsveld.

Opnieuw leed Warnsveld een nederlaag tegen Gorssel. Werd de uitnederlaag nog toegeschreven aan de blessure van John Nijhof, maar nu werd met John in de gelederen opnieuw verloren van de Gorssel.
Ronald van Amersfoort begon hog hoopvol aan zijn partij tegen Stef van Rijn omdat hij in de uitwedstrijd van Stef had gewonnen.
Het werd echter al snel duidelijk dat Stef de bovenliggende partij was deze avond en hij gaf met uitgekiende spinballen Ronald het nakijken. John Nijhof trad toe aan tegen Jos Lieftink. Het werd een spannende 5 setter die John ondanks wat discussie over het laatste punt met 11 - 9 besliste in zijn voordeel.

Rob van Sloten, toch duidelijk beter in vorm de laatste weken, moest zijn eerste partij tegen Bennie Klein Teeselink. Hoewel Rob fantastische ballen afleverde bleek Bennie toch een niveau te hoog voor Rob.
John en Ronald verloren hun partijen ook kansloos van Bennie. De dubbel ging wel verrassend naar Warnsveld in 5 sets.
John en Rob moesten ook hun meedere erkennen in Stef van Rijn, die duidelijk goed overweg kan met het spel van de Warnsvelders. Rob van Sloten won daarna voor het eerst in jaren weer eens van Jos Lieftink; Rob speelde met vertrouwen en zette Jos diverse malen volledig op het verkeerde been.
Jos was hierdoor zo van slag dat hij zijn laatste partij tegen Ronald van Amersfoort bij een 2 - 0 stand opgaf.
Door dit resultaat blijft het spannend in de Poule.
Holten is nu weer de nieuwe koploper met 1 punt voorsprong op Gorssel en Warnsveld.

16 maart 2012 De Brug 6 - Warnsveld 1 Uitslag 1 - 9



Warnsveld pakt door overtuigende 9 - 1 zege op de Brug, de koppositie in de 2e klasse G.

Hoewel Ronald van Amersfoort niet in blakende vorm is wist hij in Apeldoorn toch tot een 100% score te komen. John Nijhof, nog helemaal in wolken van alle complimenten die hij kreeg van zijn teamgenoten aangaande zijn cabrio, maakte korte meppen met de spelers van de Brug, hij won al zijn partijen in 3 sets.
Rob van Sloten leek in zijn eerste partij tegen Marco Borst tegen een nederlaag op te lopen, hij wist echter in de derde set maar liefst 4 matchpunten te overleven en trok met 16 -14 aan het langste eind. De 4e en 5e set werden alsnog gewonnen door Rob.
Doordat ook het dubbel werd gewonnen door de Warnsvelders en zelfs Rob op imponerende wijze zijn tweede partij won liep Warnsveld uit naar een 7 - 0 voorsprong.
Rob van Sloten verloor echter nipt, 11- 9 in de 5e set, zijn derde partij zodat de eer gered was door de Brug.
Door deze 9 - 1 overwinning staat Warnsveld opeens met 2 punten voorsprong 1e in de poule. Maandag komt Gorssel op bezoek in Warnsveld en dan zal de echte titelkandidaat op moeten staan.

5 maart 2012 Warnsveld 1 - De Toekomst 5 Uitslag 8 - 2



Een prima overwinning van Warnsveld op degradatie kandidaat de Toekomst uit Lochem. Rob van Sloten speelde voor het eerst weer met zijn oude rubber, half lange noppen, en dat leverde gelijk 2 overwinningen op. Alleen Sjako Beekman was met 3 - 1 te sterk voor Rob.
Ook Ronald van Amersfoort moest het onderspit delven tegen Sjako, het werd een 5 setter waar Sjako uiteindelijk aan het langste eind trok.
De overige partijen tegen Jan Schoolderman en Ronald van Mourik leverden allemaal overwinningen op voor Warnsveld. John Nijhof was de grote man van de avond hij won al zijn partijen en dat voor iemand die toch al ras de 60 nadert. Het is hem niet aan te zien, hij speelt als een jonge god en rijdt rond in een sky blue cabrio.

20 februari 2012 Holten 1 - Warnsveld 1 Uitslag 5 - 5



Tegen koploper Holten werden de punten eerlijk verdeeld. Fred Hulleman was voor de Warnsvelders een maatje te groot en hij wist al zijn 3 partijen te winnen. John Nijhof en Roanld van Amersfoort wonnen beiden 2 partijen alsmede de dubbel. Voor Rob van Sloten was er geen eer te behalen.

13 februari 2012 Warnsveld 1 - De Spinners 1 Uitslag 5 - 5



Met John Nijhof weer in de gelederen kwam Warnsveld voorvarend uit de startblokken. Ronald van Amersfoort behaalde 2 overtuigende winstpartijen en moest alleen zijn meedere erkennen in Peter Leurink.
Ook John Nijhof wist 2 partijen te winnen, tegen Peter Leurink kwam hij nog met 2 - 0 achter te staan maar de overige 3 game's werden op overtuigende wijze gewonnen. De koek was echter op tegen Wilfred Hanekamp en er werd verloren met 3 - 1.
Rob van Sloten die in deze wedstrijd het verschil kon maken kwam echter slecht uit de startblokken en hoewel het later op de avond wat beter werd kon hij niet tot winst komen. Nu de resultaten uitblijven is het misschien toch verstandig om zijn oude batje weer ter hand te nemen.

De dubbel werd met 3 - 1 door de Warnsvelders gewonnen en zo werden de punten eerlijk verdeeld en kon er nog even gezellig worden nagepraat worden onder het genot van een hapje en drankje in de kantine.

7 februari 2012 Gorssel 1 - Warnsveld 1 Uitslag 6 - 4



John Nijhof moest vanwege een enkel blessure verstek laten gaan voor deze top wedstrijd. Ronald van Amersfoort begon goed en won zijn eerste partij overtuigend waardoor Warnsveld met 1 - 0 voorkwam.
Daarna begon Gorssel, met topspeler Bennie Klein Teeselink, in de gelederen op stoom te komen en ze liepen uit naar een 6 - 1 voorsprong waardoor een grote nederlaag dreigde voor Warnsveld. John Nijhof, als toeschouwer aanwezig, zag het niet meer zitten en ging gedesillusioneerd naar huis.

Invaller Stanislaw Wantoch-Rekowski deed daarna wat in zijn mogelijkheden lag, hij won zijn derde partij.
Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten gaven in 2 bloedstollende 5 setters het eindresultaat toch nog een redelijk aanzien. Rob van Sloten stond in zijn beslissende game zelfs met 7 - 2 achter en zag toen pas het licht en knokte zich alsnog naar een 11 - 9 overwinning, waar de Gorsselnaren teleurgesteld op reageerden.
Met deze 6 - 4 nederlaag ging Warnsveld alsnog met een tevreden gevoel huiswaarts in de prachtige nieuwe mobiel van Ronald.

30 januari 2012 Warnsveld 1 de Brug 6 Uitslag 8 - 2



Warnsveld is de voorjaarscompetitie goed begonnen door de Brug te trakteren op een 8 -2 nederlaag. John Nijhof en Ronald van Amersfoort waren als vanouds weer goed op dreef en wisten beiden een 100 procent score te halen. Rob van Sloten verloor geheel onnodig zijn eerste 2 partijen en won na een peptalk van good old Fons Evers en een tactische aanwijzing van Ronald van Amersfoort alsnog zijn laatste partij tegen zowaar de sterkste man van de Brug.


Team 2 (3e klasse )

van links naar rechts op de foto:
Dinand Brocker
Marcel Oudijk
John Scholing
Fons Evers (ontbreek op foto)

Home


3e klasse - Poule B
Overa 1 10 - 90
De Brug 11 10 - 54
Warnsveld 2 10 - 48
ZC Aktief 1 10 - 40
Gelvandria 2 10 - 37
De Toekomst 7 10 - 31










26 maart 2012 Warnsveld 2 - ZC Actief 1 Uitslag 8 - 2



Eclatante overwinning team 2: 8-2 winst

Team 2 heeft een zeer goede prestatie neergezet door met liefst 8-2 te winnen van nummer 3 ZC Actief. Na de 10-0 nederlaag tegen koploper Overa was team 2 zeer gemotiveerd om de boordnodige punten te pakken.
Met de spelers Dinand, John en Marcel aan het roer werd er afgerekend met een toch sterke tegenstander. Dinand en Marcel wisten al hun enkelspelen te winnen en deden dat met veel overtuiging. Dinand speelt het hele seizoen weer als vanouds, Marcel herpakte zijn oude niveau en kwam in geen van de enkelspelen in de problemen.
John Scholing verloor zijn eerste wedstrijd, maar vocht zich geweldig terug in de 2 wedstrijden daarna. Met waarlijk prachtige rally's wist John schoonheid aan resultaat te koppelen. Klasse John!

Teleurstellend was uitsluitend de dubbel (Marcel/Dinand) door in de 5e set na een 9-5 voorsprong alsnog het onderspit te delven. Gezien de prestatiecurve na de dubbel was er slechts een kniesoor (publiek) die daar een punt van maakte.

20 maart 2012 Overa 1 - Warnsveld 2 Uitslag 10 - 0


Vanwege de grote teleurstelling heeft team 2 geen wedstrijdverslag in geleverd!


12 maart Warnsveld 2 - De Brug 11 Uitslag 5 - 5



Team 2 pakt belangrijke punten, 5-5

Team 2 heeft tegen direct concurrent De Brug 11 met 5-5 gelijk gespeeld. Opnieuw was Stanislaw de grote man met 3 overwinningen en bewijst wekelijks toe te groeien naar een hoger niveau. Team 2 is Stanislaw erkentelijk want hierdoor draait team 2 heel goed mee in de competitie.
John speelde deze wedstrijd zijn beste partijen tot nu toe, maar wist niet door te pakken waardoor er geen winstpartijen te noteren waren. Heel vervelend voor John juist nu hij de rust en de techniek op een goed manier toepaste. John, blijf in jezelf geloven en houdt het plezier in het spelletje vast!!
De dubbel werd door Stanislaw en John keurig gewonnen. Marcel stelde enigszins teleur door slechts 1 partij naar zich toe te trekken. Marcel oogde wat slapjes maar scoort gemiddeld meestal toch een voldoende aan het eind van het seizoen. Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen Overa, de nummer 1 van de huidige competitie.

5 maart 2012 Gelvandria 2 - Warnsveld 2 Uitslag 7 - 3


Teleurstellend resultaat team 2!



Team 2 heeft teleurstellend met 7-3 verloren van Gelvandria 2, de nummer laatst van dat moment. Zonder de toppers Stanislaw en Dinand heeft team 2 het erg lastig is helaas gebleken. Alhoewel zeker niet kansloos in de verscheidene wedstrijden vocht team 2 de gehele avond tegen een achterstand. Na een 3-0 achterstand (Fons liet zijn tegenstander na een 2-0 voorsprong en 8-4 voorsprong in de 3e set alsnog ontsnappen) kwam team met de dubbel (John/Marcel) terug tot 3-1.
Met winst voor Marcel leek na de 3-2 alles mogelijk maar helaas. Slechts John wist een partij naar zich toe te trekken. Vermeldingswaardig is wel dat John zijn eerste punt van deze competitie wist te behalen, top John!!
Volgende week wacht de Brug waar in de eerste wedstrijd met liefst 8-2 werd verloren, dus alle hens aan dek! Overigens staat team 2 er als middenmoter goed voor en is er geen reden tot verontrusting. Wel is het zo dat de uitslagen nogal wisselend zijn, dus daar moet wat aan gebeuren!!

20 februari 2012 Warnsveld 2 - De Toekomst 7 Uitslag 10 - 0



Team stelt op orde op zaken, 10 - 0 winst!

Team 2 heeft na een matige competitiestart de weg naar boven gevonden. Met liefst 10 - 0 werd De Toekomst onder de voet gelopen. Met nieuwe aanwinst Stanislaw binnen de gelederen en met Marcel en Dinand opende team 2 sterk. Na een hele snelle 3-0 tussenstand tegen de sterk gestarte promovendus uit de 4e klasse werd de dubbel ternauwernood door Stanislaw en Dinand gewonnen. Met een paar moeizame 5 setters liep team uit naar een 7-0 voorsprong. Marcel droomde al van een voor hem unieke ervaring. Nog nooit in zijn tafeltenniscarrière had Marcel een 10- 0 zege met zijn team geboekt.
Maar deze avond lukte alles en werden liefst 10 punten aan het totaal van team 2 toegevoegd. Stanislaw maakt het nog even heel spannend in zijn laatste partij maar middels een 11-9 in de 5e set was het feestje compleet. Complimenten voor het gehele team en op naar de inhaalwedstrijd tegen ZC Actief.

31 januari 2012 De Brug 11 - Warnsveld 2 Uitslag 8 - 2

6 februari 2012 Warnsveld 2 - Overa 1 Uitslag 3 - 7



Team 2 start competitie traditioneel matig!

Team 2 is de competitie andermaal matig gestart. Zoals bekend heeft team een abonnement op dergelijke matige opening van het seizoen. Eerst werd met maar liefst 8-2 verloren van de Brug, maandag jl. werd met 3-7 thuis verloren van de het sterke Overa.
Tegen de Brug speelde John, Fons en Dinand een verdienstelijke opening maar diverse partijen werden in 5 sets verloren. Ruimschoots geflatteerd, maar de punten tellen en die werden onvoldoende gepakt. Dinand pakte zoals hij dat vorig jaar ook al deed de broodnodige punten door 2x te winnen. Helaas gingen de overige partijen verloren.

Maandag jl. kwam de degradant uit de 2e klasse Overa op bezoek. Met Fons, John en Marcel in de gelederen zag het er na de eerste partijen niet goed uit, 0-3 achterstand. Toch wist team het tij te keren door heel knap terug te komen tot 4-3 achterstand. Na een uitstekende dubbel (Marcel/John) en twee sterke enkelspelen (Fons en Marcel) leek er zelfs meer mogelijk dan de verwachte ruime nederlaag. Die kwam er uiteindelijk toch omdat de laatste partijen werden verloren.
De komende weken zal team 2 zoals gebruikelijk inspannen om het tij te keren en dit keer hopelijk eerder dan andere jaren. Met de versterking van Stanislaw heeft team 2 ook ruime mogelijkheden om effectief te rouleren. Volgende week naar ZC Actief uit met naar wij hopen een positief resultaat.

Team 3 (3e klasse )

van links naar rechts op de foto:
Frans Schoenaker
Bert Arends
Joop van Laarhoven
Gerwin Stok
Christiaan ter Strake

Home


3e klasse - Poule E
Shot '78 2 10 - 77
MTC 1 10 - 74
DSC 1 10 - 57
Holten 2 10 - 41
Swift (D) 6 10 - 33
Warnsveld 3 10 - 18


Team 4 (6e klasse )



van links naar rechts op de foto:
Ronald Bergman
Jordan Leuverman
Arie Bosman
Sylwia van Amersfoort (ontbreekt op foto)
Michael Soeters (ontbreekt op foto)
Diet te Laak-Niehot (ontbreekt op foto)

Home


6e klasse - Poule B
Overa 4 10 - 82
Warnsveld 4 10 - 60
Swift (D) 12 10 - 59
Gorssel 5 10 - 39
De Toekomst 15 10 - 34
Gelvandria 10 10 - 26










24 februari 2012 Swift 12 - Warnsveld 4 Uitslag 4 - 6



Net voor het weekend zijn we naar Swift gegaan om te spelen. Sylwia, Arie en Michael. Eerst begon Arie tegen de sterkste tegenstander, maar dat was helemaal niet zo moeilijk. Arie won simpel in drie games. Als tweede was Sylwia aan de beurt, ook haar tegenstander moest er aan geloven, 3:0.
Michael is als laatste begonnen (hij moest eerst op krachten komen, was nog aan het eten). Helaas hebben de ''eieren'' niet geholpen en verloor Michael.
Na 1:2 voor , hebben Sylwia en Arie een sterk dubbel gespeeld (1 - 3). Het was mooi begonnen, maar we hebben het niet helemaal (af)gemaakt. Arie won 3 sets, Sylwia en Michael alleen 1.
Toch een mooi resultaat, 4: 6 gewonnen bij Swift.

6 februari 2012 Warnsveld 4 - Gorssel 5 Uitslag 7 - 3



Daar liepen we de zaal in met goede moed op een goede afloop.
De 1e partij was Arie tegen Els en dit ging voor Arie wel aardig totdat hij ineens stokstijf aan de tafel bleef staan en lijkwit werdt.
Ondanks dit voorval won hij toch de wedstrijd.
Nu was Silwya aan de beurt en ook zij speelde een goede wedstrijd.
Michael was komen opdagen voor Ronald want die was in het ziekenhuis voor zijn zoon (beterschap).
Die 3e partij zag je deze gozer toch aardig kan ballen als hij niet de hoofdrol opeist. De avond verliep voor ons team goed en eindigde in een 7-3 overwinning. Nu proberen dit niveau vast te houden voor de rest van de competitie.